Den nøyaktige måten Generic Rogaine(Minoxidil) fungerer på er ikke kjent. Det er mulig at det utvider blodkarene i hodebunnen, noe som kan forbedre hårsekkens funksjon og stimulere hårveksten. Minoxidil er brukt for å behandle mannlig mønster-skallethet hos pasienter som opplever gradvis tynnere hår på toppen av hodet.

Sending Pris Per løsning Besparelse Ordre
10% 60ml × 1 solution kr 660.12 kr 660.12 Per løsning
10% 60ml × 2 solution kr 1196.81 kr 598.40 Per løsning kr 123.44
10% 60ml × 3 solution kr 1733.49 kr 577.83 Per løsning kr 246.88
  • GRATIS AirMail sending
Sending Pris Per løsning Besparelse Ordre
2% 60ml × 1 solution kr 247.29 kr 247.29 Per løsning
2% 60ml × 2 solution kr 453.71 kr 226.85 Per løsning kr 40.87
2% 60ml × 3 solution kr 618.84 kr 206.28 Per løsning kr 123.02
2% 60ml × 6 solution kr 1155.53 kr 192.59 Per løsning kr 328.20
Sending Pris Per løsning Besparelse Ordre
5% 60ml × 1 solution kr 412.42 kr 412.42 Per løsning
5% 60ml × 2 solution kr 783.97 kr 391.99 Per løsning kr 40.87
5% 60ml × 3 solution kr 1114.24 kr 371.41 Per løsning kr 123.02
5% 60ml × 6 solution kr 2146.33 kr 357.72 Per løsning kr 328.20
  • GRATIS AirMail sending

Minoxidil

Hva er denne medisinen?

Den nøyaktige måten MINOXIDIL fungerer på er ikke kjent. Det er mulig at det utvider blodkarene i hodebunnen, noe som kan forbedre hårsekkens funksjon og stimulere hårveksten.

Minoxidil er brukt for å behandle mannlig mønster-skallethet hos pasienter som opplever gradvis tynnere hår på toppen av hodet.

Minoxidil kan også brukes til andre formål enn de som er nevnt i dette medisinske informasjonsheftet.

Hva skal jeg fortelle til helsepersonell før jeg tar denne medisinen?

Minoxidil er i FDA graviditet kategori C. Dette betyr at det ikke er kjent om Minoxidil vil være skadelig for en ufødt baby. Ikke bruk Minoxidil uten først å snakke med legen din dersom du er gravid eller kan bli gravid under behandlingen. Minoxidil kan påvirke en baby som pleies. Ikke bruk denne medisinen uten først å snakke med legen din dersom du ammer en baby.

Hvordan bør jeg ta denne medisinen?

Bruk Minoxidil nøyaktig som anvist av legen din eller som anvist på pakkens etiketter. Hvis du ikke forstår disse instruksjonene, spør på apoteket, hos sykepleier eller hos lege for å få instruksjonene forklart.

Tørk håret og hodebunnen før du påfører Minoxidil.

Påfør den foreskrevne mengden, vanligvis 1 ml, til de berørte områder av hodebunnen. Minoxidil brukes vanligvis to ganger daglig, om morgenen og om kvelden.

Vask hendene etter bruk av Minoxidil.

Unngå å få Minoxidil i øyne, nese eller munn. Hvis dette skjer, skyll området med vann.

Ikke bruk Minoxidil hvis huden på hodebunnen din er skadet, irritert eller solbrent. Dette kan føre til at mer av medisinen absorberes av kroppen din, noe som kan være farlig. Ikke bruk mer enn 2 ml Minoxidil per dag. Større doser vil ikke øke eller fremskynde hårvekst, men det kan føre til farlige bivirkninger.

Ikke bruk Minoxidil på noen del av kroppen utover på hodebunnen din. Påføring på andre kroppsdeler kan være farlig.

Det kan ta fire måneder eller mer før ny hårvekst oppdages. Nytt hår er vanligvis mykt, fargeløst, og knapt synlig. Med ytterligere behandling, vil håret bli lik som eksisterende hår i tykkelse og farge.

Hvis ingen hårvekst påvises etter 4 måneders behandling, bør seponering av Minoxidil bli vurdert.

Hvis behandlingen er avviklet, vil ny hårvekst vanligvis bli felt av i løpet av få måneder.

Oppbevar Minoxidil ved romtemperatur unna fuktighet og varme.

Hva skjer hvis jeg glemmer en dose?

Ta den glemte dosen så snart du kommer på de, men hvis det nesten er tid for neste dose, hopp over den dosen du gikk glipp av, og bruk bare neste regelmessig planlagte dose. Ikke bruk en dobbel dose av Minoxidil.

Hva skjer hvis jeg tar overdose?

En overdose av Minoxidil er ikke sannsynlig.

Hvis en uvanlig stor dose er brukt, eller hvis medisinen er innåndet, tilkall medisinsk nødhjelp.

Symptomer på en overdose Minoxidil er ikke kjent, men kan omfatte svært lavt blodtrykk (besvimelse, svimmelhet, forvirring), en uregelmessig eller hurtig puls, hodepine, og rødming (rødhet, varme) i huden.

Hva kan samhandle med denne medisinen?

Ikke bruk andre aktuelle produkter på hodebunnen din under behandling med denne medisinen, med mindre annet er forevist av legen din.

Andre rusmidler enn de som er nevnt her kan også samhandle med Minoxidil eller påvirke din tilstand. Snakk med legen og apoteket før du bruker noen reseptbelagte eller ikke-reseptbelagte medisiner, inkludert urteprodukter.

Hva bør jeg se etter mens jeg bruker denne medisinen?

Ikke gi blod mens du tar denne medisinen. Dette vil hindre å gi legemidlet til en gravid kvinne gjennom en blodoverføring. Spør legen din eller helsepersonell når det er trygt å gi blod etter at du slutter å bruke legemidlet. Kontakt legen din eller helsepersonell dersom symptomene dine ikke begynner å bli bedre. Du må kanskje ta denne medisinen i 6 til 12 måneder for å få de beste resultatene. Kvinner som er gravide eller som kan bli gravide skal ikke håndtere dette legemidlet. Den aktive ingrediensen kan skade det ufødte barnet. Hvis en gravid kvinne eller kvinne som kan bli gravid kommer i kontakt med en kapsel som lekker, bør hun vaske det utsatte området av huden med såpe og vann umiddelbart og ta kontakt med sin lege eller helsepersonell. Dette legemidlet kan interferere med PSA-laboratorieundersøkelser for prostatakreft. Hvis du har planlagt å ha en lab test for prostata kreft, fortell legen din eller helsepersonell om at du tar denne medisinen.

Hvilke bivirkninger kan jeg få fra denne medisinen?

Hvis du opplever noen av de følgende alvorlige bivirkninger, slutte å bruke denne medisinen og søke akutt legehjelp:

  • en allergisk reaksjon (pustevansker, lukking i halsen, hevelse i lepper, tunge eller ansikt, eller elveblest);
  • brystsmerter;
  • uregelmessige eller svært rask hjerteslag;
  • svimmelhet eller ørhet, eller
  • besvimelse.

Fortsett å bruke Minoxidil og snakke med legen din når det er praktisk hvis du opplever

  • kløe, rødhet, tørrhet, eller flasser av hodebunnen, eller
  • en hodepine.

Bivirkninger andre enn de som er listet opp her kan også forekomme. Snakk med legen din om enhver bivirkning som virker uvanlig eller som er spesielt belastende. Du kan rapportere bivirkninger til FDA til 1-800-FDA-1088.

Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.
Ikke hast!Du har glemt rabatt kupongkoden!
×